Soutěž – Každá převedená .cz doména může vyhrát (do 25.10)

Máte pocit, že v posledních soutěžích o to, kdo převede nejvíce .cz domén, jste nemohli vyhrát? Tentokrát to uděláme jinak. Šanci bude mít každý 🙂

Přestěhujte Vaši .cz doménu od konkurence k WEDOS a ona Vám může vyhrát tento krásný WEDOS notebook.

WEDOS-notebook

Každá přestěhovaná doména se totiž posuzuje tentokrát samostatně.

  • Při vyhodnocování si vyjedeme seznam nových .cz domén, které jsme u nás ještě neměli a zároveň byly převedeny od 18.10.2013 do 25.10.2013.
  • Seřadíme si je podle čísla v systému.
  • Náhodně pak vybereme výherní domény. Jejich majitelé (pokud splňují podmínky Mega narozenin WEDOS 2013), pak odměníme. Jen pro upřesnění jako majitel se počítá, ten na koho je psát zákaznický účet, ke kterému jsou přiřazené jako služba.
  • Důležité je, aby .cz doména u nás byla i v den vyhodnocení soutěže.

Vyhrát tak může naprosto každý. Samozřejmě čím více .cz domén, tím větší šance, ale na notebook už stačí i jedna 🙂

Máme v plánu odměnit i dalších 9 soutěžících. V tomto soutěžním kole může každý vyhrát maximálně jedenkrát. Za druhé místo bude bezdrátová Fujitsu myš a za třetí Fujitsu flash disk o kapacitě 8 GB. Další místa ještě uvidíme.

fujitsu-mys-flashkaProč převádět domény k WEDOS?

Protože u nás jsou domény za nákupní ceny! Momentální cena registrace i prodloužení .cz domény je 125 Kč. Náš systém umožňuje navíc jejich pohodlnou správu. Můžete klidně u 500 domén naráz změnit nameservery anebo je prodloužit. Žádné proklikávání po jedné. Naše zákaznická administrace to zvládne. Vedení DNS je zdarma. Klidně hostujte u konkurence, nám to nevadí 🙂