Jak postupně všechno posíláme

Postupně posíláme všechny dárky výhercům. I s bonusovými věcmi je jich více jak tisíc!

Máme za sebou už většinu Fujistu flash disků, Fujitsu bezdrátových myší a zimních výbav. Několik kousků se nám vrátilo zpět jako nedoručitelné a s dalšími výherci jsme v jednání. Přeci jen ne každý chce 7x zimní výbavu a radši by si vzal něco jiného 🙂

Pokud Vám flash disk, myš anebo zimní výbava nedorazila prosím napište nám přes kontaktní formulář z vaší zákaznické administrace. Kolegové to předají na obchodní oddělení, kde se na to podíváme a domluvíme se.

Triček už jsme poslali stovky a další stovky věnovali na různé akce. No a tak se stalo, že už nemáme velikosti S a M 🙁 Takže teď počítáme kolik jich necháme přidělat. Mějte s námi proto strpení. Většina triček už je ale rozeslaná.

Teď jsou na řadě WEDOS CZ NIC hrníčky. Kvůli zvýšení bezpečnosti přepravy to jde ale pomalu. Asi budeme muset objednat krabičky.

070420141433

Prozatím se vytváří pro každý hrníček speciální ručně dělaná krabička. Ta se obalí bublinkovou fólií. Vše se pak vloží do obálky A4 a odešle jako obyčejný balík.

070420141431Větší množství hrníčků pak balíme do různých krabic co jsou po ruce. Jsou chráněny velice kvalitní pěnou, která se používá u krabic na ochranu serverů stovky tisíc.

030220141408Jenomže je to tu samá velká krabice od serverů a těch menších tu moc není 🙂

A co vás čeká?

Koncem měsíce už konečně dorazí nové WEDOS flash disky. Zatím máme jen vzorek. Schválně co jim říkáte?

wedos-usb-panacek-01

Anebo by byla lepší ta slečna, kterou jste nedávno viděli na naší Facebook stránce? 😉